Päevatoimetaja:
Kelly Olesk

Psühhiaatriakliinik valis aasta töötajad

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

Tartu Ülikooli Kliinikumi psühhiaatriakliinikus leidis eile pärastlõunal aset kontserdiga aastalõpusündmus, mil tunnustati kliiniku töötajaid ning mille järel istusid nii esinejad, töötajad kui ka patsiendid ühises kohvilauas.

Kontserdi andsid naiskoor Emajõe Laulikud ja meeskoor Akadeemiline Emajõgi, kes tegid seda oma heast tahtest ja ei millegi eest.

Psühhiaatriakliiniku aasta tublimad töötajad on hooldajad Gabriel Põder akuutosakonnast, Tatjana Mihhailova psühhiaatriaosakonnast ning Karmo Tali lasteosakonnast.

Aasta õed on Leila Tähnas akuutosakonnast, Eveli Mesikäpp lasteosakonnast ning Katri Šinkarev psühhiaatriaosakonnast.

Aasta arst on Madis Parksepp ja noorarst Taavi Hallik.

Tublid tugipersonali töötajad on akuutosakonna sotsiaaltöötaja Ivi Obžinis, lasteosakonna tegevusjuhendaja Kairi Nool ja psühhiaatriaosakonna kliiniline psühholoog Signe Noppel.

Psühhiaatriakliiniku ülemõde Reet Tohvre ütles, et aasta tublide valimine tähendab kolleegide tunnustust. «See on professionaalne hinnang ning muidugi ka tänu koostöö ja heaks kolleegiks olemise eest,» ütles ta.

Tagasi üles