Gymnafesti esikoha võitsid Janika võimlejad

Lenel Karu
, reporter
Copy
VK Janika tantsuline eliitrühm koos kava autori Elina Gorelašviliga (paremal) tõi Gymnafestilt koju üldvõidu. Rühma treenivad veel Karin Toom ja Reimo Kivine.
VK Janika tantsuline eliitrühm koos kava autori Elina Gorelašviliga (paremal) tõi Gymnafestilt koju üldvõidu. Rühma treenivad veel Karin Toom ja Reimo Kivine. Foto: Erakogu

Eesti suurimal võimlemisfestivalil Gymnafest selgitati möödunud nädalal välja parimad võimlemisrühmad. Üldvõitjaks tuli VK Janika tantsuline eliitrühm kavaga «Dimensioon Matrix». 28 rühma kavade seast parimaks valitu autor on Elina Gorelašvili, kes peab esikohta heaks üllatuseks.

«Ma ei arvanud, et tuleme teist aastat esimeseks. Kohtunike sõnul oli meil väga kindel esitus,» ütles ta. Lisaks üldvõidule saavutati samas koosseisus esikoht koondrühmade hulgas kavaga «Nagu boss», mis sai ühtlasi rahva lemmikuks.

Gorelašvili sõnul on Gymnafest teistest võimlemispidudest erinev. Kui tavaliselt on esikohal elementide sooritus ja tehnika, siis Gymnafest seab tähtsaks idee. «Fookusesse tuleb võtta loo jutustamine laval,» selgitas võidukava autor.

Võidurühma liige Sandra Lannes nõustus, et Gymnafest on väga tähtis võistlus. «See on hooaja avastart, kus on koos parimad võimlejad üle Eesti,» ütles ta. Lannese sõnul on võidu taga pidev töö. «Arvan, et meie puhul saigi määravaks see, kui palju oleme iga päev vaeva näinud,» rääkis ta.

Elina Gorelašvili teab rühma head taset, kuid ei lase võimlejatel laisaks minna. «Meile pole olulisim võit, me läheme sinna ennast ületama,» lausus ta. Rühma treenivad veel Karin Toom ja Reimo Kivine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles