Sotsiaalminister uudistas Elva haiglat

Tartu Postimees
Copy
Elvas võõrustas minister Tanel Kiike (keskel) haigla tegevjuhtkond Ülle Talmeister, Peeter Laasik ja Katrin Rebane. Samuti oli kohal nõukogu esimees Andres Kork.
Elvas võõrustas minister Tanel Kiike (keskel) haigla tegevjuhtkond Ülle Talmeister, Peeter Laasik ja Katrin Rebane. Samuti oli kohal nõukogu esimees Andres Kork. Foto: Erakogu

Sotsiaalminister Tanel Kiik, kes on viimase poole aasta jooksul külastanud peaaegu kõiki Eesti haiglaid, jõudis läinud laupäeval ka Elva haiglasse.

Elva haigla juht Peeter Laasik avaldas heameelt, et minister on otsustanud käia kohapeal olukorraga tutvumas. «Enamik vajalikust infost tuleb suhtlemisest haiglate juhtide ja personaliga. Kindlasti tuleb oluliseks pidada ka sõnumeid, mida minister haiglatele vahetus tagasisides annab,» lausus ta.

Laasik lisas, et Elva haigla jätkab tervisekeskuse arendamist. «Kindlasti on koostöös perearstidega selline areng väga mõistlik eelkõige patsientide seisukohalt, aga ka ratsionaalne lahendus perearstidele endile. Sellisele järeldusele tulime ministriga arutelude käigus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles