Tartu tänavatantsija pääses Leedu võistlusel poolfinaali

Lenel Karu
, reporter
Copy
Kreete Uustalu (paremal) pääses Leedus toimunud tänavatantsuvõistlusel poolfinaali.
Kreete Uustalu (paremal) pääses Leedus toimunud tänavatantsuvõistlusel poolfinaali. Foto: Kreete Uustalu

Tartu tänavatantsija Kreete Uustalu (JJ-Street Tantsukool) pääses Leedus toimunud tantsuvõistlusel «House is Funky» ligi 100 osaleja hulgast poolfinaali. 

Vilniuses toimunud tänavatantsuvõistlusel panid osalejad ennast proovile freestyle'i voorudes ehk battletes, kus tasavägiseid lahinguid pidas tantsijaid üle maailma.

Tartu tantsija Kreete Uustalu osales hip-hop ja house'i stiilides, viimases pääses poolfinaali ehk nelja parima hulka. «Reisisin Leetu 12,5 tundi ja keha oli juba veidi väsinud võistluse ajaks, mille taha jäi sel korral ilmselt finaalipääse. Olen järgmisel korral targem,» ütles Uustalu, kelle sõnul oli tase varasematest võistlustest tunduvalt kõrgem.

«Minu jaoks on igasugune välisvõistlustel osavõtt, olgu selleks siis võit või kaotus, oluline. See annab võimaluse näha teiste taset ning oma treeningus harjutatud oskused proovile panna,» rääkis Uustalu. Ta kinnitas, et asub saalis valmistuma peatselt juba järgmiseks võistluseks. Uustalu, kes viib igapäevaselt ka ise treeninguid läbi, soovib võistlemisega näidata noortele head eeskuju. «Üheaegselt valmistan ette nii noort pealekasvu kui käin ka ise võistlemas,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles