Mullusest poole suurem jõuluküla toob raeplatsile kanala

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy
Võrreldes möödunud aasta jõululinnaga tuleb kuusk Raekoja platsi keskele. Jõuluküla rajatakse jõulupuu ja linnavalitsuse hoone vahele.
Võrreldes möödunud aasta jõululinnaga tuleb kuusk Raekoja platsi keskele. Jõuluküla rajatakse jõulupuu ja linnavalitsuse hoone vahele. Foto: Kristjan Teedema

Tänavune jõululinn Raekoja platsil tuleb mullusega võrreldes poole suurem. Eelmisest aastast on jõululinna külastajatele juba tuttavad kohviku-, meisterdamis- ja lõpmatusepaviljon.

Tänavu tuuakse jõulukülla ka kanad, nad hakkavad elama kinnises kanalas, mida kõik soovijad saavad jälgida. Lisaks rajatakse suur filmipaviljon ja selfipaviljon, kus saab endast pilti teha. Samuti ei puudu jõulukülast tuleasemed, kiiged ja karussellid.

Tiigi seltsimaja direktori Maris Peebo sõnul on väikeste sugulaste ja tuttavate pealt näha, et lastele meeldib üle kõige vaadata loomi. «Kanad on vintsked tegelased ja nii tekkiski mõte luua kanala,» rääkis ta. Peebo ütles, et kanadel on Raekoja platsil väga head elamistingimused ning kõik on maaülikooli töötajatega läbi räägitud. «Paviljoni õhutemperatuur on soojemgi, kui maaülikool ette andis, samuti on neil päeva- ja öörežiim. Hoolitseme kanade eest hästi,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles