Tartu sulgpallurite kindel edu püsib

Lenel Karu
Copy
Balti turniirilt tuli Tartule U19 vanuseklassi segapaarismängus mitu head tulemust. Pildil vasakul hõbemedalistid Simas Klioštoraitis ja Gabija Mockutė (Leedu), keskel Balti meistrid Catlyn Kruus ja Tauri Kilk ning paremal pronksi teeninud Oskar Männik ja Ramona Üprus.
Balti turniirilt tuli Tartule U19 vanuseklassi segapaarismängus mitu head tulemust. Pildil vasakul hõbemedalistid Simas Klioštoraitis ja Gabija Mockutė (Leedu), keskel Balti meistrid Catlyn Kruus ja Tauri Kilk ning paremal pronksi teeninud Oskar Männik ja Ramona Üprus. Foto: Mihkel Talts

Viimastel nädalatel ja kuudel on Tartu sulgpallurid saavutanud palju häid tulemusi. Tartlased rabasid Balti turniirilt kolmekordsed esikohad ning tõid Eesti meistrivõistluste viimaselt GP-etapilt koju mitu esikohta.

Tänavu võttis Balti turniirist osa ligi 150 mängijat, viimaselt Eesti meistrivõistluste GP-etapilt aga üle 200 osaleja.

Konkurents on tihe, sulgpall järjest menukam. Tartu klubid omavahel aga vägikaigast ei vea, vaid on kokku seadnud mitu edukat paari. Üksikutest mängijatest tulevad silmanähtavalt esile sulgpalliklubi Triiton mängijad, 16-aastane Catlyn Kruus ja 15-aastane Tauri Kilk, kes Balti turniirilt kirjutasid oma arvele kolm kuldset medalit.

Üle kümne esikoha

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles