Mänguasjamuuseum korraldab Barbie nukkude taaskasutuslaada

Tartu Postimees
Copy
Barbie nukud mänguasjamuuseumis.
Barbie nukud mänguasjamuuseumis. Foto: Sille Annuk

Laupäeval kell 11 algab Tartu mänguasjamuuseumis Barbie nukkude taaskasutuslaat ja isevalmistatud nukuriiete moeetendus. Lisaks saab osaleda disainitöötoas ning teha suu magusaks vaid üheks päevaks avatud Barbie kohvikus.

Moeetendusele kutsub mänguasjamuuseum osalema kõiki suuri ja väikeseid Barbie sõpru, kes on oma nukkudele ise riideid või aksessuaare valmistanud. Taaskasutuslaadale oodatakse kauplema kasutatud, kuid heas korras Barbie nukkude, riiete, mööbli ja muude tarvikutega.

Mänguasjamuuseumi publikuprogrammide kuraatori Katrin Vaski sõnutsi korraldatakse üritust selleks, et innustada lapsi mänguasjade rohkuse ajal taaskasutusele mõtlema. «Soovime lastele näidata, et ühe lapse vana nukk võib olla isetehtud riietega täiesti uus nukk ja pakkuda veel palju mängurõõmu,» selgitab Vask.

Kogu ürituse toimumise aja saab osta ning müüa taaskasutuslaadal ja teha suu magusaks vaid selleks üheks päevaks avatud erilises Barbie magusakohvikus. Loomulikult on avatud ka selle aasta suurnäitus «Barbie 60», kuhu on välja pandud rohkem kui nelisada nukku.

Laadal ja moeetendusel osalemiseks tuleb registreeruda hiljemalt neljapäevaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles