Maanteeamet loodab muudatustega sõidueksami pikki järjekordi lühendada (1)

Karolina Kadak
, reporter
Copy
Kiivi ja Selge autokooli juhataja Madis Ütt ütles, et juba praegu läbivad õpilased autokoolis keskmiselt 35 sõidutundi, seega kohustusliku sõidutundide arvu suurendamine 30-le eksamijärjekordade probleemi ei lahenda.
Kiivi ja Selge autokooli juhataja Madis Ütt ütles, et juba praegu läbivad õpilased autokoolis keskmiselt 35 sõidutundi, seega kohustusliku sõidutundide arvu suurendamine 30-le eksamijärjekordade probleemi ei lahenda. Foto: Sille Annuk

Kuigi suvega on läbi saanud kõige soositum sõidueksamite sooritamise aeg, pole eksamijärjekorrad suurt lühenenud. Tartus tuleb praegu B-kategooria sõidueksamit oodata üle kahe kuu, teooriaeksamile pääseb umbes kahe nädalaga. Nüüd on maanteeamet asunud tegutsema, et probleem lahendada. Tartu kahe autokooli juhil kavandatavatesse muudatustesse suurt usku pole.

B-kategooria teooria- ja sõidueksamit puudutavatest ees seisvatest muudatustest andis maanteeamet teada juba eelmisel aastal. Mitmed neist on jõustunud, kuid tuleva aasta veebruarist peavad autokoolides käijad arvestama veel rohkemate uute reeglitega.

Rohkem sõidutunde

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles