Eesti Laulu esimesed palad kõlavad taas Emajõelinnas

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy
Selle aasta alguses kõlasid Eesti Laulu poolfinaali jõudnud laulud esmalt Tartus, ka lauluvõistluse võiduloo «Storm» solist Victor Crone astus esimest korda eestlaste ette Tartus toimunud poolfinaalis.
Selle aasta alguses kõlasid Eesti Laulu poolfinaali jõudnud laulud esmalt Tartus, ka lauluvõistluse võiduloo «Storm» solist Victor Crone astus esimest korda eestlaste ette Tartus toimunud poolfinaalis. Foto: Madis Sinivee

Eurovisiooni lauluvõistlusel tänavu Eestit esindanud rootslane Victor Crone astus esimest korda siinse publiku ette selle aasta alguses Eesti Laulu esimeses poolfinaalis, mis esimest korda leidis aset Tartus ülikooli spordihoones. Kes esindab Eestit sel suurel rahvusvahelisel lauluvõistlused tuleval kevadel, on veel teadmata.

Täna on muusikutel aga viimane päev esitada oma laulud võistlusele ning tuleb jääda ootama žürii heakskiitu. Veebruaris algavatesse poolfinaalidesse jõuab 24 lugu.

Eesti Laulu peaprodutsent Tomi Rahula loodab rohket osavõttu, sest tulevad taas otseülekandega poolfinaalikontserdid 13. ja 15. veebruaril ning finaal 29. veebruaril Saku suurhallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles