Bussijuhi uljas manööver keeras annelinlase elukorralduse pea peale (16)

Kaspar Koort
, ajakirjanik
Copy
Ene Künnap on Annelinna gümnaasiumi peatusest bussi peale minekut üldiselt vältinud. Ülemöödunud laupäeval tegi ta erandi ning kukkus bussijuhi manöövri tõttu ja sai kõvasti viga.
Ene Künnap on Annelinna gümnaasiumi peatusest bussi peale minekut üldiselt vältinud. Ülemöödunud laupäeval tegi ta erandi ning kukkus bussijuhi manöövri tõttu ja sai kõvasti viga. Foto: Sille Annuk

Tartus Annelinnas elav Ene Künnap astus oktoobri viimase laupäeva hommikul kell veerand kaheksa Annelinna gümnaasiumi peatuses bussi number kaks, et sõita kesklinna. Bussijuhi liiga ulja sõidustiili tõttu lõppes sõit talle aga nii tõsiste peavigastustega, et pikemat aega tuleb eemal olla nii tööst kui ülikooliõpingutest.

Künnap meenutas, et istus bussi tagumise ukse lähedale akna alla, seljaga sõidu suunas. Ta hakkas parajasti rahakotti seljakotti panema, kui õnnetus juhtus. «Kaunase puiestee ja Jaama tänava ringteele jõudnud bussijuht võttis nii ulja kurvi, et ma sõna otseses mõttes lendasin nagu katapuldist istmelt üles ega maandunud enne, kui olin kukkunud näoga vastu teise bussipoole istmetealust kõrgendust, millel oli veel ka metallkant,» rääkis Künnap. «Ise poleks ma sealt kiiresti püsti saanudki, kuid kaks inimest tõstsid mu jalgele ja ma istusin oma kohale tagasi. Buss sõitis peatumata edasi.»

Valus erand

Kommentaarid (16)
Copy
Tagasi üles