Viiekümnemeetrine punane vaip oli lahti rullitud, õhupallid täis puhutud, lillesülemid kätte võetud, peened suupisted ja päevakangelase lemmik, Werneri šokolaadi­kringel valmis pandud. Ligi sajapealisel õnnitluskooril jäi üle vaid oodata, kuni Gustavi tootmishoone peosaaliks muutunud koridori astub sisse peakondiiter ja loovjuht Õie Pritson, kelle Eesti toiduliit kuulutas eelmisel nädalal selle aasta südamega tegijaks.

Artikkel kuulatav
Minu Meedia tellijatele
Tellijale

«Hea, et ma veel õues huuled jõudsin ära värvida!» rõõmustas Õie Pritson möödunud kolmapäevast üllatust meenutades. Tema jaoks oli Eesti toiduliidu südamega tegija tiitli võitmine oma tööelu tipphetk. «Mulle polnud keegi kunagi punast vaipa lahti rullinud ja säärast vastuvõttu korraldanud. Nad laulsid mulle! Siiani võtab see mind põlvist täitsa nõrgaks,» tunnistas ta.