Noored lihvivad Tartus koos mentoritega äriideid

Tartu Postimees
Copy
Täna avab uksed äri- ja kommuunikeskus SPARK.
Täna avab uksed äri- ja kommuunikeskus SPARK. Foto: Margus Ansu

Noored ja visad sTARTUp Labi STARTERTartu programmi meeskonnad kohtuvad täna mentoritega, et lennukaid ideid üheskoos arendada. Mentorid on valmis panustama aega tulevaste idufirmade arengusse, et noored saaksid edukalt esitleda oma ideid võistlusel Kaleidoskoop.

Täna algas Tartus Spark Hubis STARTERTartu ideearendusprogrammi üks põnevaimaid töötubasid – mentorite tagasiside karussell. Sellelt võtab osa 14 mentorit, kes annavad  tagasisidet paarikümnele meeskonnale. Meeskondade ideed on eri valdkondadest, näiteks püütakse lahenda parkimisega seonduvaid probleeme, tuuakse turule uusi meditsiinilisi tooteid, aga ka süsteeme, mis muudavad igapäevaelu lihtsamaks.

Mentorite tagasiside karussell poleks võimalik, kui startup'i kogukonnas poleks inimesi, kes on oma igapäevatöö kõrvalt valmis jagama kogemusi ja panustama aega tulevaste idufirmade arengusse. 14 mentori hulka kuuluvad nii ärifestivali sTARTUp Day programmijuht Sven Illing, Ajujahi peakorraldaja Harri Tallinn, Tartu teaduspargi projektijuht Vaido Mikheim ja Mari-Liis Kärsten Nortalist. Nad aitavad noori juba mitmendat korda ja mentorite seas on ka neid, kes olid hiljuti ise Starteri programmis osalejad.

Alustavatel meeskondadel on harukordne võimalus saada korraga 14 oma ala eksperdilt hinnang ja soovitus tulevikuks. 

Tagasisidekarusselli mentorid tänavu sügisel on Harri Tallinn, Taavi Tamm, Kadri Haljas, Chris Thompson, Vaido Mikheim, Kristina Viznovitš, Sven Illing, Evgenia Trofimova, Alo Peets, Indrek Tulp, Rimante Valancauskaite, Helen Kalberg, Mari-Liis Kärsten ja Ants-Oskar Mäesalu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles