Fotod: Tartu Näituste messikeskuses jagatakse ehitus- ja sisustusideid

Kaspar Koort
, ajakirjanik
Copy

Tartu Näituste messikeskuses on tänasest laupäevani uudistajaid ootamas ligi sada ehitus- ja sisustusvaldkonnas tegutsevat ettevõtet. Ühtlasi tähistab tänavune ehitus- ja sisustusmess veerandsajandat sünnipäeva.

Tartu Näituste projektijuht Anders Urbel selgitas, et ehitus- ja sistustusmess on välja kasvanud 1990. aastate alguse ärimessist. Õigemini peeti esiti ehitus- ja sisustusmessi eraldi, ent mõne aasta eest leiti, et mõistlikum on need ühendada. «See on toonud rohkem publikut ning on ka mitmekesisem,» tõdes Urbel.

Messil osalevate ettevõtetete arv on jäänud saja ümber ning selles suurusjärgus on eksponente ka tänavu. Kõik osalejad on sedapuhku Eestist, kuid varasematel aastatel on olnud kohal ka Läti, Soome ja Leedu ettevõtteid.

Külastajaid on messil olnud viimastel aastatel 11 000 kandis. Urbel tõdes, et kuna mess on niivõrd mitmekesine, teemad ulatuvad vundamentidest interjööri värvimise või mööbli valguslahendusteni, on ka messi sihtrühm päris lai.

«Kindlasti võiks messi väisata kõik, kes vajavad ideid kas ehitamiseks või sisustamiseks, selleks on kõik eksponendid valmis oma stendide juures lahkelt infot jagama. Teisalt soovime muidugi ka ettevõtted klientidega kokku viia, et tekiks positiivne sümbioos,» lausus Urbel.

Ehitus- ja sisustusmess on Tartu Näituste messikeskuses avatud täna kuni kella kuueni õhtul, reedel kell 10–18 ja laupäeval kell 10–16.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles