Maarjamõisa parkimismajas peeti sarikapidu

Lenel Karu
, reporter
Copy

Järgmise aasta aprillis saab valmis kuuekorruseline 432 kohaga Maarjamõisa parkimismaja. Eile peeti parkimismaja sarikapidu, sest ehituse välitööd on jõudnud viimase katusekorruse valmimiseni. Sel puhul tõid hoone viimaselt korruselt pärja alla Tartu ülikooli kliinikumi juhatuse liige Marek Seer ja Citypark Eesti tegevjuht Arne Sõna koos ehitusfirma Nobe (Nordecon Betoon) esindajatega. «Tööd on sujunud tõesti hästi. Tänu Nobele oleme tähtajast isegi paar kuud ees, mis ehituse puhul on pigem ebatavaline,» rääkis Sõna.

Uues parkimismajas arvestatakse meditsiinitöötajate kiire liikumisvajadusega. «Me ei paigaldanud siia näiteks tõkkepuid, sest keegi ei tahaks ju operatsioonilaual arsti saabumist oodata. 99% kordadel tõuseb tõkkepuu küll üles, aga riskida ei maksa,» selgitas Sõna.

Seeri sõnul on uus parkimismaja eeldus meditsiinilinnaku kolmanda ehitusjärguga alustamiseks. «On väga positiivne, et ehitustööd on graafikus. See maja on eelkõige mõeldud kliinikumi töötajatele ja patsientidele turvalisemaks ja kiiremaks parkimiseks,» lisas ta.

Parkimismaja ehitamisele kulub 4,3–4,6 miljonit eurot. Meditsiinilinnaku kolmas ehitusjärk algab eeldatavasti 2020. aasta alguses ning linnak valmib aastaks 2022.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles