Järjest kasvav ettevõte rajab uude majja õppeklassi (1)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Kevadel valmib juurdeehitis, millega kasvab Miridon poole võrra. Ettevõtte juhid, vennad Märt (vasakul) ja Mihkel Klaassen on kindlad, et see ei jää Miridoni viimaseks laienemiseks. Sille Annuk
Kevadel valmib juurdeehitis, millega kasvab Miridon poole võrra. Ettevõtte juhid, vennad Märt (vasakul) ja Mihkel Klaassen on kindlad, et see ei jää Miridoni viimaseks laienemiseks. Sille Annuk Foto: Sille Annuk

Rohkem kui 20 aastat tegutsenud veepuhastusseadmeid tootev ettevõte Miridon kolis kümmekond aastat tagasi Tartust Tõrvandisse uude ja suuremasse tootmishoonesse. Nüüd ehitab Miridon Tõrvandis asuvat hoonet kaks korda suuremaks, kus peale lao- ja tootmisruumide valmib ka õppeklass.

Praegu paikneb Miridoni toomishoone umbes 1000 ruutmeetril, kuid kevadel laiutab ettevõte juba ligi 2000 ruutmeetri suurusel pinnal.

Ettevõtte juhid, vennad Märt ja Mihkel Klaassen rõhutasid, et juurdeehitisel on kindlasti oluline roll töötingimuste parandamisel. Uues õppeklassis hakatakse peale oma töötajate koolitama ka koostööpartnereid ja tudengeid ning täienduskoolitust pakkuma veemajanduse spetsialistidele.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles