Jämejala haiglast omavoliliselt lahkunud naine võib olla teel Tartusse

Tartu Postimees
Copy
62-aastane Krista lahkus omavoliliselt Jämejala haiglast.
62-aastane Krista lahkus omavoliliselt Jämejala haiglast. Foto: PPA

Politsei palub kaasabi selgitamaks esmaspäeval Viljandimaal haiglast omavoliliselt lahkunud 62-aastase Krista asukohta. Seni kogutud info põhjal on alust arvata, et naine võib püüda jõuda hääletades Tartusse või Türi kanti.

Esmaspäeva keskpäeval sai politsei teate, et Viljandimaalt Jämejala haiglast on teadmata suunas lahkunud 62-aastane Krista. Naisel on seljas pikk tume kootud kleit, mille peal võib ta kanda musta kampsunit. Ta on umbes 165 sentimeetrit pikk, pikkade halliseguste juustega.

Kui esialgu oletati, et naine võib püüda liikuda Järvamaale Türi poole, kus oli tema varasem elukoht, siis päeva teises lisas politsei oletuse, et tema sihtpunkt võib olla ka Tartu.

Kord varem on naine sarnaselt omavoliliselt lahkunud haiglast Tartus. Toona leidis patrull ta kesklinnast ning sai ta turvaliselt tagasi haiglaravile toimetada.

Politsei palub numbrile 112 teatada, kui keegi on kirjeldusele vastava naise auto peale võtnud või teda mõnes teeservas hääletamas märganud. Patrullid kontrollivad nii Viljandi- kui Järvamaa kandis kohti, kust naist võiks leida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles