Eestit esindab Euroopa luuleprõmmul Kaisa Kuslapuu

Raimu Hanson
, ajakirjanik
Copy
Kaisa Kuslapuu
Kaisa Kuslapuu Foto: Uku Peterson / Eesti Lavaluule MTÜ

Kirjandushuviline publik tunnustas rõõmurõkatusega Eesti luuleprõmmu finaalüritusel tartlasest lavaluuletajat Kaisa Kuslapuud, kes oli juba eelmiselgi aastal samal alal populaarsust kogunud, kuid nüüd tuli Eesti meistriks. Seekord esitas ta muheda huumoriga armastusluulet. Tuleval varakevadel sõidab ta koos väikese kaaskonnaga Tartust meie riiki esindama Euroopa luuleprõmmu meistrivõistlustele Milanosse.

Eesti Lavaluule MTÜ esindaja Sirel Heinloo teatas, et särav esikolmik oli tasavägine. Teiseks tuli eri luulelaadides mõjus Anna Kaare Tallinnast ning kolmandaks teravmeelse ja sõnaosava päevakajalisusega Maris Pedaja Tartust.

Külalisteks olid seekord luuletaja ja tantsija Sveta Grigorjeva ning Põhja-Makedoonia luuletaja Elena Prendjova, kellega ansamblis astusid luulega üles ka õhtujuhid ja korraldajad Sirel Heinloo ja Toomas Leppik.

Tartu uus lavaluulehooaeg algab TarSlämmiga 4. oktoobril. Külalisesinejaks on briti luuletaja Andy Willoughby, kes on ühtlasi meie linna värskelt valitud resident-kirjanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles