Laupäeval avasid külalistele oma uksed Peipsiveere 23 kodust söögikohta. Neljandat korda toimunud Sibulatee puhvetite päeval tõsteti eriliselt au sisse piirkonna üks kulinaarsetest hittidest ehk sibulapirukas, kui selgus piirkonna parim sibulapirukameister.
Galerii: Sibulateel mekiti sibulapirukaid
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhvetite päeval osalenud söögikohad olid laiali pillutatud tervele Sibulateele. Puhveteid oli Koosal, Varnjas, Kasepääl, Kolkjas, Alatskivil, Palal, Kadrinas, Kokoral, Haavakivil, Torilas ja Ninal. Tartu poolt esimene puhvet oli Varal, päris mitu söögikohta ootas külalisi aga otse Peipsi järve kaldal.