Pidu Tartu kesklinnas käib edasi ja elanike mure kestab

Kelly Olesk
, ajakirjanik
Copy
Vallikraavi tänava elanikud, meelelahutusasutuste, linna ja politsei esindajad tulid arupidamiseks laua taha. Püsti seisab Vallikraavi 8 kortermaja elanik ja koosoleku kokkukutsuja Kristel Kalda.
Vallikraavi tänava elanikud, meelelahutusasutuste, linna ja politsei esindajad tulid arupidamiseks laua taha. Püsti seisab Vallikraavi 8 kortermaja elanik ja koosoleku kokkukutsuja Kristel Kalda. Foto: Laila Kaasik

Tartus Vallikraavi tänaval asuva ööklubi Shooters ukse taga tungles reede südaöösel suur hulk peole ihkavat rahvast. Noored naised ja mehed ootasid järjekorras, kui turvamehed kontrollisid dokumente, et siis tantsuplatsile pääseda. Ka tänaval oli palju inimesi, kes puhusid juttu, suitsetasid ja kummutasid viimast alkoholipära, sest oma joogiga klubisse ei pääse.

Augusti lõpus kurtsid Vallikraavi tänava elanikud Tartu Postimehe toimetusele, et ööklubi Shooters ja baari Naiiv kliendid räuskavad tänaval ning oksendavad ja urineerivad kõrvalmajade hoovis. Südalinnas elavad inimesed ei saa lärmi pärast magada, korduvalt on lõhutud nii majade kui ka autode aknaid.

Vallikraavi 3, 8, 10 ja 11 elanikud näevad ainukese rahu toova võimalusena, et klubid sulgevad uksed nädalavahetusel tunde varem ehk kell üks öösel. Teisipäeva pärastlõunal toimunud rahvakoosolekul, kus peale elanike ja klubipidajate osalesid ka linnavalitsuse ja politsei esindajad, püüti leida kõiki pooli rahuldavat väljapääseteed probleemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles