Festival Draama esindab hierarhiata teatrielu

Raimu Hanson
, ajakirjanik
Copy
Sel nädalal võib Tartus vaadata kaht teatriplakatite näitust. Festivali Draama kunstiline juht Ivar Põllu võttis nendest rääkides näitamiseks kõige pealmise, milleks juhtus olema Draama plakat (kujundanud Henry Griin). Et ta ise just ei põlenud soovist kaamera ette minna, on plakat pildil terav, aga ta ise udusevõitu. 
Sel nädalal võib Tartus vaadata kaht teatriplakatite näitust. Festivali Draama kunstiline juht Ivar Põllu võttis nendest rääkides näitamiseks kõige pealmise, milleks juhtus olema Draama plakat (kujundanud Henry Griin). Et ta ise just ei põlenud soovist kaamera ette minna, on plakat pildil terav, aga ta ise udusevõitu. Foto: Laila Kaasik

Teatrifestival Draama avatakse koos plakatikunsti näitusega kolmapäeva õhtupoolikul Eesti Rahva Muuseumis (ERM), aga esimesed kaks etendust on vaatajate ees juba täna. Eile andsid festivali tegevjuht Maarja Mänd ja kunstiline juht Ivar Põllu teada, mille poolest on tänavune Draama eriline.

Maarja Mänd nimetas kõigepealt seda, et algab viimane Tartu Uue Teatri korraldatud festival. «Praegu ei ole teada, milliseks kujuneb järgmise aasta Draama,» ütles ta.

Elu pärast NO99-t

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles