Koolinäidendis astub lavale üle 200 õpilase

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veeriku kool tõi lavale «Vahva rätsepa».
Veeriku kool tõi lavale «Vahva rätsepa». Foto: Signe Varendi

Tartu Veeriku koolis esietendus täna sõnas, laulus ja tantsus jõulumuinasjutt «Vahva rätsep», milles osaleb enam kui 200 last erinevatest kooliastmetest. Esietendust kutsus kool vaatama naabruses asuvad lasteaiad.

Kooli huvijuhi Kadri Lille kinnitusel on mõne jõulumuinasujut lavale toomine kooli aastatepikkune traditsioon. Tänavune lavastus on juba üheksas järjestikkune.

Lavastuses esinevad lastekoor, mudilaskoor, poistekoor, solistid, viiuldajad, võimlejad, akrobaatikapoisid, peotantsijad, näitlejad ja rahvatantsijad.

Varem on koolis lavale jõudnud «12 kuud», «Lumivalgeke ja neeger Jumbo», «Lumekuninganna», «Nukitsamees» ja teised tuntud teosed.

Hommikusele jõuluetendusele tulid lasteaialapsed Kannikese, Maarjamõisa ja Meelespea lasteaiast. Sama tükk tuleb osalistel ette kanda ka täna kell 18 algaval 1.-4. klasside jõulupeol. Homme esinetakse vanemate klasside õpilastele ja nende vanematele.

Etenduse lavastas ning lava kujundas õpetaja Reet Tallo, lavatüki sõnaline juht on õpetaja Kriste Kruuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles