Uuenenud Maxima avas Zeppelini keskuses taas uksed

Tartu Postimees
Copy
Maxima Eesti juhatuse esimees Edvinas Volkas (vasakult), kauplusejuhataja Helve Kurm ja Tartu abilinnapea avasid ligi pool aastat remondis olnud kesklinna Maxima.
Maxima Eesti juhatuse esimees Edvinas Volkas (vasakult), kauplusejuhataja Helve Kurm ja Tartu abilinnapea avasid ligi pool aastat remondis olnud kesklinna Maxima. Foto: Timo Arbeiter

Tartu Zeppelini keskuses avas täna uksed Maxima XX kauplus, mille müügisaal on pärast pooleaastast ehitusaega suurenenud poole võrra ning uuendusena asub kaupluses nii kohvinurk kui ka lai snäkkide ja valmistoidulett.

Pea pool aastat kestnud põhjalike ehitustööde käigus on Zeppelini kaubanduskeskuses asuv supermarket saanud uue näo ja sisu. Müügisaal on suurenenud pea poole võrra ning nüüdsest mahutab see üle paarikümne tuhande  toidu- ja kodukaupade toote. Vastavatud kaupluses on 2665 ruutmeetrit müügipinda.

Uues Maximas on ka kohvimasin.
Uues Maximas on ka kohvimasin. Foto: Timo Arbeiter

«Teistest meie Maxima XX kauplustest erineb Zeppelini keskuse pood iseäranis väga laia ja küllusliku valmistoitude valiku ning kaupluses asuva kohviku poolest. Lisaks olme- ja igapäevastele toidukaupadele saavad soovijad poest mugavalt ning kiiresti ka kohvi või kiire söögipala kaasa osta,» lausus Maxima Eesti tegevjuht Edvinas Volkas. 

«Klientide tagasiside ja ostustatistika näitab, et inimesed eelistavad üha enam kiiret, aga maitsvat valmistoitu. Seega pakume kaupluses ka mitmeid uudseid tooteid, nagu erineva täidisega kartuli hot dog’id või minitšeburekid, salatid või juustupallid.» 

Zeppelini keskuse Maximas on mugavaks ja kiireks ostu sooritamiseks kaks sissepääsu, digitaalsed infoekraanid ning tavakassade kõrval kümme selvekassat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles