Galerii: TehaseÖÖ külastajad pidutsesid viies saalis

Aet Rebane
, ajakirjanik
Copy

Eile toimus Aparaaditehase festivali pidu TehaseÖÖ. Kõik viis saali olid kureeritud erinevat tüüpi muusikaga.

Lisaks siseruumidele oli tegevust ka hoovis, mängiti pinksi ja restoran Kolm Tilli oli õue kärutanud ka ratastel pitsaahju.

Erinevate Tubade Klubis, kus tohib pidutseda vaid sussides, mängisid jungle'it ja drum'n'bassi Kalev K, Studios, Thing, Raadz ja Moose.

Armastuse saalis esinesid abstraktset elektroonilist muusikat viljelev Gatesleeper ja eksootiline-eklektiline Day of the Triangle. Samas saalis valisid muusikat ka Kersten Kõrge, Ferdinand ja Söör Paul. Visuaalse poole eest hoolitses Jako Lippur, kes laskis projektoriga seinale analoogsüntesaatoriga moonutatud videopilti. Atmosfäärile lisas iseloomu ka UV-pinks, mis on pinks nagu pinks ikka, aga selleks vajalik atribuutika oli värvitud pimedas helendavate UV-värvidega. Veel oli saalis legolaud neile, kes peomeeleolus ei suuda vastu panna kiusatusele midagi ehitada.

Aparaadi saalis mängisid Martin Aedla, Tanel Mütt ja klmn filthi, technot ja house'i.

Restoranis Casa México oli maailmamustrite saal, kus maailmamuusikat valisid Smaddy ja Daysleeper.

Läti kaupu müüv JustLäti ei saanud läbi Lätita. Lõunanaabrite muusikat pakkusid kuulajatele Ahto Külvet, kes mängis vinüülidelt 60ndate popi, 70ndate psühhedeeliat, 80ndate funk-soul-estraadi ja 90ndate indie-diskot ja Uldis Rudaks, keda Ahto Külvet iseloomustas kui Läti kõndivat muusikaentsüklopeediat. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles