Eesti Energia saatis aasta eest tapetud memmele arveid edasi

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrifirma saatis tapetud vanamemmele arrveid, kuigi sama firma töömehed olid pärast naise surma elektriliinidki läbi lõiganud.
Elektrifirma saatis tapetud vanamemmele arrveid, kuigi sama firma töömehed olid pärast naise surma elektriliinidki läbi lõiganud. Foto: Panther Media/Scanpix

Mullu septembris tappis praegu vanglakaristust kandev August Burkevitš Tartumaal elajalikult vanamemme, kellele Eesti Energia jätkas arvete saatmist.

Pärast 83-aastase Maimu surma hakkas kohalik postiljon energiafirmale arveid tagasi saatma, ümbrikul märkus «Adressaat surnud, omakseid ei tea, maja tühi», kirjutab Õhtuleht.

Memme naabrimehe sõnul polnud sellest aga kasu ning arveid tuli kui Vändrast saelaudu. Naabri kinnitusel helistas ta ise mitu korda elektrifirmasse ja iga kord väideti, et nad ei ole saanud ei kirju ega tea ka midagi selleteemalistest kõnedest. Eesti Energia väitel on tegemist inimliku eksitusega, mis tekkis infoliikumise häire tõttu ja praeguseks on kliendiga leping lõpetatud.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles