Kammivabrikus lüüakse reedel tuliseid tantsulahinguid

Tartu Postimees
Copy
Tantsulahingud algavad Kammivabriku klubihoones reedel kell kaks pärastlõunal ja vältavad hilisesse õhtusse välja.
Tantsulahingud algavad Kammivabriku klubihoones reedel kell kaks pärastlõunal ja vältavad hilisesse õhtusse välja. Foto: Katrin Kotselainen

Sel reedel annab Tartus suvele võimsa finaali tantsuvõistlus Jam of the Year (JOTY), mida veavad eest kohalikud noored, ning võistlustules lähevad vastamisi osalejad nii Eestist kui ka lähiriikidest.

Võistlustesarjas Jam of The Year on Tartus peetud kaheksa eelvooru ning nüüd on kätte jõudnud Kammivabriku klubihoones (Teguri 26) aset leidev finaal, kus kõik eelvoorude võitjad omavahel mõõtu võtavad, et selgitada välja parimatest parim.

Lisaks on 30. augusti üritusel avatud uued lahingud ka neile, kes seni eelvoorudes osalenud ei ole. Kohale on oodatud nii tantsijad üksi või paarides kui ka suurema koosseisuga tantsutrupid, kelle vahel selgitatakse välja parim koregraafia. Lahing tõotab tulla tuline ning võistlejaid hindavad ukraina juurtega Ghost Flow Movement trupi liige Anastassia Ponka ja JJ-Street Tantsukooli treener Eva Vihtol.

Huvitavaks muudab võistluse asjaolu, et kõik sünnib vahetult võistlusplatsil ja pealtvaatajad saavad oma silmaga tunnistada väga erinevaid tantsustiile. Individuaalsetes ja duode kategooriates on tegemist freestyle-võistlusega, kus tantsijatel tuleb ühe minuti jooksul näidata kõiki oskusi DJ valitud muusikapala saatel. Mitte midagi ei ole ette valmistatud ja kõik sünnib tantsupõrandal.

Tantsuvõistlusele järgneval päeval, 31. augustil saavad kõik huvilised õppida uusi oskusi kohtunike korraldatavatel koolitustel.

Rohkem infot leiab Facebookist ürituse Jam of The Year lehel, kus saab ennast ka võistlusele kirja panna. Pealtvaatajatele jagub vaatamist terve ürituse vältel, olenemata varasemast kokkupuutest tantsuga või sarnaste võistlustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles