Diiva võimlemiskool kolib vastvalminud Variku spordihoonesse

Tartu Postimees
Copy
Diiva võimlemiskooli juuniorklassi tüdrukud.
Diiva võimlemiskooli juuniorklassi tüdrukud. Foto: Diiva võimlemiskool

Neljapäeval avatavas uues Variku spordihoones hakkavad treenima ka Tartu Kalevi Diiva võimlemiskooli iluvõimlejad. 

Võimlemiskooli asutajad Tiina Tolmoff ja Maria Tõnissaar nentisid, et uute ruumide kasutuselevõtuga paranevad iluvõimlejate treenimisvõimalused märgatavalt, kuna seni toimusid võimlemiskooli treeningud mittesobivates madala lagega ruumides.

Diiva juhataja Tiina Tolmoff tõdes, et võimlemiskool on üheksa aasta pikkuse tegutsemisaja jooksul kogenud nii mõndagi ning alati ei ole olnud treenimistingimused parimad.

«Treeningud on toimunud olude sunnil nii hommikuti enne kooli kui ka hilja õhtul kuni öötundideni. Treeningukohtadeks on olnud madala laega saalid, koridorid ja isegi saali rõdu,» rääkis Tolmoff.

Vaatamata kesistele treeningutingimustele on võimlemiskool järjepidevalt täitnud endale seatud eesmärki. Mitmed võimlemiskooli kasvandikud on jõudnud meistriklassi ning saavutanud erinevatel võistlustel häid tulemusi. Võimlemiskooli kaks iluvõimlejat on jõudnud Eesti koondisesse ning praegu on Diiva ainus Tartu klubi, kus treenivad täiskasvanute ehk meistriklassi iluvõimlejad. 

«Oleme tänulikud, et saame alustada uut hooaega parimas saalis ning pakkuda oma õpilastele treeninguteks suurepäraseid tingimusi, see on kindlasti uueks motivatsiooniks sportlastele ja treeneritele, et jõuda ning püsida oma ala tippkonkurentsis,» lisas Tolmoff.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles