Talvel 82-aastaseks saav poksikorüfee asub taas noori treenima

Kaspar Koort
, ajakirjanik
Copy
Vello Kade.
Vello Kade. Foto: Margus Ansu

Paar aastat aktiivsest treeneritööst kõrval olnud Eesti poksiliidu meistertreener Vello Kade on otsustanud taas noori juhendama hakata, kui asutas poksiklubi Ring spordikooli. Detsembris oma 82. sünnipäeva tähistav Kade ootab noori poksihuvilisi alaga tutvuma vastvalminud Variku kooli spordihoonesse.

Foto:  Kutse treeningutele

Septembris toimuvad Kade juhendusel alaga tutvumiseks poksikursused, misjärel saavad asjahuvilised jätkata treeninguid poksiklubi Ring spordikoolis. Kursusele saab registreeruda Variku koolimaja avamisel 29. augustil kell 12–14 või hiljem treeningute ajal.

Kade kinnitas, et jaksu tal jagub. «Tuleb ikka müristada!» nagu ta ise ütles, kuigi alustada tuleb sisuliselt nullist. Poksiga tutvuma oodatakse poisse ja tüdrukuid vanused 10–16 eluaastat (tehnikapoks) ning noormehi ja neidusid vanuses 17–19 eluaastat (fitness- ja võistluspoks).

«Noortele on poks oma mitmekülgse ja sportliku treeningu kasulikkuse tõttu väga sobiv spordiala. Kuna Eestis täiskasvanute poks on peaaegu et lõppenud, siis tulebki panustada noortele,» nentis Kade.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles