Kiirreageerijad surusid süüta mehe oma kodus vastu seina (12)

Jüri Saar
, arvamustoimetaja
Copy
Siia kahe ukse vahele surusid kiirreageerijad mu vastu seina ja nõudsid relva, kirjeldas Kuu tänava kortermaja elanik Rain Kaseorg. Esiplaanile sättis end kass Ants.
Siia kahe ukse vahele surusid kiirreageerijad mu vastu seina ja nõudsid relva, kirjeldas Kuu tänava kortermaja elanik Rain Kaseorg. Esiplaanile sättis end kass Ants. Foto: Margus Ansu

Mida arvab kass Ants sellest hiljutisest hilisest õhtutunnist, kui relvil kiirreageerijad tema pahaaimamatu peremehe esikus vastu seina ustele kleebitud liblikate vahele surusid, ei saa me kunagi teada. Kuid selge on see, et kahest lasust vestnud valeväljakutse teinud naabri suhtes on politsei alustanud väärteomenetlust.

Tartu Kuu tänava suure kortermaja elanik Rain Kaseorg (52) ei ole ikka veel üle saanud 16. augusti õhtust, mil tema kirjutas kodus kirja ja lausvaikuse katkestas järsult nõudlik prõmmimine uksele. Facebooki pani ta postituse: «Kuidas teie suhtuksite olukorda, kui teie korterisse sajaks äkki sisse hunnik täisrelvis kiirreageerijaid väitega, et teil käib siin tulistamine? Kusjuures ma olen kodus tunde üksinda olnud ja mingist tulistamisest lähiümbruses pole lõhnagi olnud. Kuidas teile tunduks, kui teid seal oma kodus väänatakse kummuli, otsitakse läbi ja nõutakse relva äraandmist?»

Ajalehele jätkas ta kirjeldust, et kui siis politseinikud aru said, et nad pole päris õiges kohas, öeldi vabanduseks, et teeme ainult oma tööd. «Ja oligi kogu moos,» sõnas Kaseorg. «Kas politsei võibki tungida suvalisse kohta, kus mitte midagi ei toimu?»

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles