Elva vald korraldab õpetajatele inspiratsioonipäeva

Tartu Postimees
Copy
Pikaaegne haridusjuht Anzori Barkalaja jagab esmaspäeval Elva valla õpetajatele teadmisi.
Pikaaegne haridusjuht Anzori Barkalaja jagab esmaspäeval Elva valla õpetajatele teadmisi. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Esmaspäeval korraldatakse Elva kultuurikeskuses kõikidele hariduses tegutsevatele inimestele, eelkõige õpetajatele, inspiratsiooniüritus «Õpetaja – tuleviku tegijate kujundaja», kus inspiratsiooni jagab teiste seas näiteks pikaaegne haridusjuht Anzori Barkalaja.

Inspiratsioonipäeva eesmärk on pakkuda haridusrahvale kaasamõtlemiseks teemasid, mis on lasteaia- ja koolielus päevakajalised.

Elva abivallavanem Marika Saar ütles, et inspiratsioonipäeval arutletakse näiteks küsimuste üle, kes on meie kujundajad, kuidas me kujuneme ning missugused suundumused kujundavad hariduselu. «Arutleme ka selle üle, kas ettevõtlikkus eelneb ettevõtlusele või vastupidi ning räägime sellestki, kuidas kujundab õpetaja iseenda kaudu vaimset õpikeskkonda.»

Ettevõtlusteemal jagab oma mõtteid IT-ettevõtja ja Ajujahi konkursi võitja, õpilasfirmade mentor Margus Pala. Oma teadmisi õpetajate vaimse tervise teemal jagavad Liisa Pedoksaar ja Liina Adov Tartu ülikoolist. Elva abivallavanem räägib lähemalt koolipidaja vaatest. Päeva juhib Puhja kooli õppejuht Riin Massur.

Üritust korraldab Elva vallavalitsuse haridus- ja kultuuriosakond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles