Jõgevamaal pidid samale päevale mahtuma nii kala- kui ka küüslaugupidu

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Küüslaugufestivali pealava esimene esineja oli Voldemar Kuslap, keda tutvustas päevajuht Mr Küüslauk ehk Arlet Palmiste.
Küüslaugufestivali pealava esimene esineja oli Voldemar Kuslap, keda tutvustas päevajuht Mr Küüslauk ehk Arlet Palmiste. Foto: Kristjan Teedema

Laupäeval leidis Jõgevamaal aset kaks suurt suvist laata: küüslaugufestival Kuremaal ning Kalevipoja kala- ja veefestival Kasepääl. See, et kaks ühe maakonna suursündmust ühele päevale juhtusid, oli asjaosaliste sõnul tööõnnetus, millest õnneks mõlemad edukalt välja tulid.

Kalevipoja kala- ja veefestivali korraldaja Terje Lill sõnas, et tavaliselt on nende pidu toimunud nädal varem ning küüslaugufestival jällegi nädal hiljem. «Meie nihutasime oma sündmust nädala võrra hilisemaks, et see poleks Hauka laadaga samal ajal,» selgitas Lill.

Siiraku talu perenaine Jana Lebedeva pakkus Kalevipoja kala- ja veefestivalil peale suitsurääbise ka kuivatatud Peipsi tinti, särge ning suitsulatikat.
Siiraku talu perenaine Jana Lebedeva pakkus Kalevipoja kala- ja veefestivalil peale suitsurääbise ka kuivatatud Peipsi tinti, särge ning suitsulatikat. Foto: Kristjan Teedema
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles