Hans-Martin Tammesalu: ehtne rahvusköök ehk Poest ostetud nacho’d

Hans-Martin Tammesalu
, suvereporter
Copy
Hans-Martin Tammesalu
Hans-Martin Tammesalu Foto: Margus Ansu

Üks mu hea sõber armastab öelda, et korralik ja hästi valmistatud toit tõstab märkimisväärselt elukvaliteeti. 

Olles avatud erinevate rahvaste toitudele ja valmis proovima uusi maitseid, armastan kiigata teiste riikide ja rahvuste köökidesse.

Tartus on kümmekonna rahvusköögi restorane. Meil saab mitmel pool Itaalia, Inglise või Ameerika köögist mõjutatud toite, ka Vene ja Gruusia köök on siin esindatud. Mõne aasta jooksul on tekkinud türgipärased kebabikohad. Sushi’t saab ja muid Aasia toite pakkuvaid restorane on varsti kahe käe sõrmede jagu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles