Hans-Martin Tammesalu: ehtne rahvusköök ehk Poest ostetud nacho’d

Hans-Martin Tammesalu

FOTO: Margus Ansu

Üks mu hea sõber armastab öelda, et korralik ja hästi valmistatud toit tõstab märkimisväärselt elukvaliteeti. 

Artikkel kuulatav
Minu Meedia tellijatele
Tellijale

Olles avatud erinevate rahvaste toitudele ja valmis proovima uusi maitseid, armastan kiigata teiste riikide ja rahvuste köökidesse.

Tartus on kümmekonna rahvusköögi restorane. Meil saab mitmel pool Itaalia, Inglise või Ameerika köögist mõjutatud toite, ka Vene ja Gruusia köök on siin esindatud. Mõne aasta jooksul on tekkinud türgipärased kebabikohad. Sushi’t saab ja muid Aasia toite pakkuvaid restorane on varsti kahe käe sõrmede jagu.

Tagasi üles