Elvas annetati kõnniroboti soetamiseks väärikas summa

Tartu Postimees
Copy
Elva kohvikutepäeval koguti kõnniroboti jaoks annetusi.
Elva kohvikutepäeval koguti kõnniroboti jaoks annetusi. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Tänavu kogusid Tartu ülikooli kliinikumi kõnniroboti soetamise tarvis annetusi nii Elva südaööjooks, Elva kohvikute päevad kui ka lastefondi vabatahtlikud Rally Estonia Elva linnakatse eel. Heade inimeste toel kogunes üle 2500 euro. 

Elva südaööjooksuga kogunes üle 1050 euro, Elva kohvikute päevadel kõikide kodukohvikute panuse toel 1281 eurot ning Rally Estonia Elva linnakatse eel 179,3 eurot. 

Lastefondi tegevjuht Kadri Org ütles, et on tänulik Elva suveürituste korraldajatele, kes toetasid taastusravis äärmiselt vajaliku abivahendi kõnniroboti soetamist.

«Nagu taastusravis üldiselt, nii ka kõnnirobotiga on tulemused parimad, kui seda saab kasutada intensiivselt ja järjepidevalt. Praegu on kõnnirobot olemas aga vaid Haapsalus ja Tallinnas ning Kesk- ja Lõuna-Eesti patsiendid paraku abivahendit piisaval määral ja järjepidevusega kasutada ei saa,» nentis ta.

«Tänu Elva inimeste, nende külaliste ning kõikide teiste heade annetajate panuse abil soovime nüüdisaegse taastusravivahendi kasutamist võimaldada ka Tartu ülikooli kliinikumis,» rääkis Org.

Kõnniroboti soetamist Tartu ülikooli kliinikumi lastefondi on võimalik toetada annetades annetuskontole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles