Rallisõbrad tegid endale ja teistele mängutoa

Hans-Martin Tammesalu
, suvereporter
Copy
Virtuaalreaalsuses rallisõite pakkuva Ralliruumi üks asutaja Taavi Piiper ütles, et alguses võtab virtuaalreaalsuse prillidega harjumine aega. Mõnel mängijal võib läbi prillide vaatamine ajada südame natuke pahaks, seda juhtub nooremate inimestega vähem kui vanematega.
Virtuaalreaalsuses rallisõite pakkuva Ralliruumi üks asutaja Taavi Piiper ütles, et alguses võtab virtuaalreaalsuse prillidega harjumine aega. Mõnel mängijal võib läbi prillide vaatamine ajada südame natuke pahaks, seda juhtub nooremate inimestega vähem kui vanematega. Foto: Kristjan Teedema

Kaks Tartu meest, sõbrad-sugulased Taavi Piiper ja Andres Peetso, on autode ja võidusõidu vastu ammu huvi tundnud. Hiljuti leidsid nad Põik tänaval vabad ruumid ning neil tekkis idee pakkuda ka teistele rallihuvilistele virtuaalreaalsuses rallisõidu teenust. Juuni alguses hakkasidki nad selleks rajama oma firmat Ralliruum ning nüüd on huvilised selle koha juba järele proovinud.

«Ralliruumi mänguvarustuse saab igaüks poest osta, aga see läheb üpris kalliks maksma ja on pigem luksus,» selgitas Taavi Piiper. Nii pakuvadki Piiper ja Peetso huvilistele mängimisvõimalustega sisustatud elutuba, kus saab seltskonnaga mängida kahel Playstationi mängukonsoolil virtuaalreaalsuse rallimänge koos rallitooliga, millel on isegi käigukast.

Tellimise peale

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles