Konguta kooli kiideti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tervise Arengu Instituudi korraldatud heade praktikate võistlusel tervist edendavate koolide võrgustikuga ühinenuile tunnustati ka Konguta kooli.

Teise koha pälvis Konguta kool tegevuse «Söönuks ühe euroga» eest, kus oli ühendatud eurole ülemineku harjutamine ning tervisliku toitumise teema. Žürii hinnangul parandas see eluks vajalikke toimetulekuoskusi, lõimis mitut õppeainet ning oli oskuslikult kavandatud ja korraldatud.

Žürii tõstis esile veel Tartu Descartes’i lütseumi «Aktiivvahetunnid» ning veel kord Konguta kooli, kus õpetajate algatus ja entusiasm, mida kajastas hea praktika «Oma tervise nimel», pälvis žürii siira imetluse.

Häid praktikaid oodati kolmes valdkonnas: vaimset tervist toetava õpikeskkonna kujundamine, füüsilise keskkonna kujundamine ja turvalise koolikeskkonna loomine. Võistlusele esitati 71 tegevust 32 koolist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles