Tartu kostitab pühade puhul toetusevajajaid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu linn koostöös Pauluse kogudusega pakub vähekindlustatud elanikele pühadelõunat. Pildil Pauluse koguduse õpetaja Joel Luhamets ja jõululõunale saabunud.
Tartu linn koostöös Pauluse kogudusega pakub vähekindlustatud elanikele pühadelõunat. Pildil Pauluse koguduse õpetaja Joel Luhamets ja jõululõunale saabunud. Foto: Margus Ansu

Juba üheksandat aastat järjest on Tartus jõulude paiku kombeks pakkuda sooja toitu neile linnakodanikele, kellel endal võib olla raskusi jõululaua katmisega.

Tänavu oodatakse linnakodanikke jõululõunale kahel korral: teisipäeval 20. detsembril ja neljapäeval 29. detsembril kell 11 - 15. Inimesed on oodatud EELK Tartu Pauluse koguduse ruumides, Riia 27, teatas linnavalitsus.

Jõululõunasöök on mõeldud toimetulekutoetust saavatele peredele, suurtele peredele ning teistelegi, kel raskusi toimetulekuga.

Mullu käis jõululõunal ligikaudu 700 inimest. Sel aastal saab linn toitlustada kolmandiku võrra rohkem rahvast. Mõlemal päeval pakutakse toitu 500 inimesele.

Praest ja magustoidust koosnevat lõunasööki ja lastele väikese kommikoti jagavad
Pauluse koguduse liikmed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles