Tuntud Elva sportlased asetavad spordihoone nurgakivi

Tartu Postimees
Copy
Martin Järveoja.
Martin Järveoja. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Sel kolmapäeva saab Elva spordihoone pidulikult nurgakivi, kapsli nurgakivisse asetavad Martin Järveoja, Kristjan Ilves ja Roland Lessing.

Keskpäeval algaval üritusel peavad sportlased lühikese korvpallivõistluse, mille võitjale antakse Elva spordihoone eluaegne prii pääse. Martin Järveoja, Kristjan Ilves ja Roland Lessing asetavad pärast võistlust kapsli pidulikult nurgakivisse.

Kapslisse pannakse värske Postimees ja Tartu Postimees, Elva valla lehe juulinumber, spordihoone ehitusluba, hoone projekti esilehekülg ning korruste plaanid. Samuti lisatakse kapslisse kohapeal tehtud fotod.

Ehitatav spordihoone asub Elva linnas, Tartu mnt 3 paikneva koolimaja taga ning selle suurus on 4000 ruutmeetrit. Esimesele korrusele on plaanitud suur spordisaal koos riietus- ja haldusruumidega. Hoone teisel korrusel hakkavad paiknema jõusaal, aeroobika- ja treeningusaalid, 60 meetri jooksurada ning kaugus- ja kõrgushüppeala.

Spordihoone teisele korrusele on kavandatud ka siserõdu, kus saab teha soojendusjooks ning saavad olla pealtvaatajad. Spordihall ja loolimaja on ühendatud galeriiga.

Elva spordihoone projekteerimis- ja ehitusleping sõlmiti veebruaris riigihankel osalenud edukaima pakkuja KRC Ehitus OÜga. Spordihoone maksumus on kokku ligi 4,7 miljonit eurot.

Spordihoone valmimistähtaeg on 30. juuni 2020.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles