Eri põlvkonnad astuvad Reolas koos lavale

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Täna toimub Reola kultuurimajas midagi erakordset, kui lavale astuvad suure ühise kontsertetendusega eri põlvkondade esindajad. Kõik sellega, mis neile hingelähedane.

Ülenurme pere- ja noortekeskuse juhataja Kersti Leis tunneb, et kogu jõulutralli kõrval on ära unustatud peatne talve algus. Laupäevane kontsertetendus on mõeldud just külma aastaaja tervitamiseks ja tähistamiseks.

Praeguseks on kultuurimaja lavale ehitatud lisaastmed ning paigutatud tujutekitavad dekoratsioonid ja muinasjutulist õhkkonda loov valgustus. Esinema peaks tulema üheksa kollektiivi, nii vallaametnikke kui noori tantsijaid, seeniore kui päris pisikesi juuniore.

Suuretenduse teine mõte publikule vaatamisrõõmu pakkumise kõrval on panna eri vanuses inimesed koos tegutsema, et nad tutvuksid omavahel ja õpiksid üksteiselt.

Esineda saavad kõigi kollektiivide kõik liikmed. Sellel pildil olevad 42 last, noort ja täiskasvanut on vaid neljandik pisut üle tunni kestval etendusel esinejatest. Esinejaid tuleb umbes sama palju, kui on Reola kultuurimaja saalis istekohti vaatajatele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles