Galerii: Müürilille täikat ei häirinud vihm ega laulupidu

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy

Täna toimus Aparaaditehases järjekordne Müürilille täika. Et sel korral oli väljas vihmane, kolis täika Aparaaditehase müüride vahele.

Tund pärast täika avamist oli Aparaaditehases kauplejaid rohkem kui ostjaid. «Eks see vihmane ilm ikka mõjutab,» sõnas üks täika külastaja.

Samas möönsid täikal kauplejad, et vihm ega ka laulupidu nende äri ei riku ning huvilisi täikalettidel laiali laotatud kraamile jagus. «Täna on huvilisi piisavalt, aga varem on olnud ka juhuseid, kus lähen täikalt koju rohkemate asjadega, kui täikale minnes,» sõnas kaupleja Iris-Maria Valtmann-Valdson, kes käib võimalusel pea igal Müürilille täikal oma kraami pakkumas.

Sel korral oli tal kauplemiseks kaasa võetud stangetäis riideid ja mõned aksessuaarid. Kõige eksootilisem ese, mis Valtmann-Valdsonil müümiseks kaasa võttis, oli ehtne Jaapani kimono. «Ma tõin Jaapanist omale mitu tükki kaasa ja nüüd otsustasin ühe müüki panna,» sõnas ta. Et kimono on tavalisest täikakraamist veidi erilisem riideese, siis lootis Valtmann-Valdson kimono eest saada 50 eurot. «Tavaline hind on neil muidu ligi 100 eurot, eks näis, kas läheb kaubaks,» lisas ta.

Müürilille täikad toimuvad kord kuus Aparaaditehases. Sel aastal käib Müürilille täika 11. hooaeg. Enne Aparaaditehasesse kolimist tegutses täika peamiselt Genialistide Klubis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles