Tartlased pakuvad laulupeol veerandtunniks tasuta naiste-, laste- ja meestehoidu

Tartu Postimees
Copy
Kollastes särkides Tartu noored, kes esinduspunktis laulupeo hälli taastamiseks annetusi koguvad.
Kollastes särkides Tartu noored, kes esinduspunktis laulupeo hälli taastamiseks annetusi koguvad. Foto: Tartu Maarja kirik

Laulupeo häll ehk Tartu Maarja kirik on kohal ka üldlaulupeol ja pakub Tallinna lauluväljakul meeste-, naiste- ja lastehoidu. Tasuta hoiuteenus on avatud reedel 8.30–22.30, laupäeval 8.45–12 ja 13.30–23 ning pühapäeval 8–21.

Maarja kirik pakub peolistele olenemata soost ja vanusest tasuta hoiuteenust kuni 15 minutiks. «Kui sa tunned, et sind on üksi jäetud või oled kaotanud kaaslase, siis tule laulupeo hälli esinduspunkti. Üksi pole keegi. Kõik on oodatud,» julgustas Tartu Maarja kiriku sihtasutuse vabatahtlike koordinaator Ave Mägi.

Laulupeo hälli, Tartu Maarja kiriku telk asub laulukaare taga tuletornipoolsel küljel. «Meid leiab kollaste särkide, kollase lipu ning naeratuse järgi,» lisas sihtasutuse juhataja Silvia Leiaru.

Maarja kiriku telgis saab teha tasuta fotosid rahvarõivistus fotonukkudega ning laulupeo sünnipaiga taustaga. Müügil on laulupeo hälli meened ning laulupeoalbum. Kohapeal on võimalik teha annetus Tartu Maarja kiriku taastamise toetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles