Politsei otsib Tartumaal kadunud 31-aastast Deini

Tartu Postimees
Copy
Politsei otsib kadunud 31-aastast Deini.
Politsei otsib kadunud 31-aastast Deini. Foto: PPA

Politsei palub kaasabi selgitamaks Tartumaal Nõos sõbra juurest lahkunud ning kadunuks jäänud 31-aastase Deini asukohta.

Politsei sai täna hommikul teate, et 21. juunil Nõos oma sõbra juures saunas käinud ning siis jalgsi Tartu poole teele asunud Dein ei ole tänaseni koju jõudnud. Lähedasteles tekitas see suurt muret, kuivõrd mehe selline käitumine erineb oluliselt harjumuspärasest. Seni kogutud infole tuginedes on politseil põhjust arvata, et kõrvalise abita võib mehe elu ohtu sattuda. Deini telefon on välja lülitatud.

Eilsest hommikust alates on politsei ühes lähedastega meest otsinud. Läbi on kontrollitud mehe sõprade ja tuttavate kaudu tema võimalikud viibimispaigad, kuid meest pole seni õnnestunud leida. 

Tartu piirkonnapolitseinik Tarmo Selgis rääkis, et politsei on viimase ööpäeva jooksul kogunud lähedastelt, kadunud mehe sõpradelt-tuttavatelt, naabritelt ning kohalikelt inimestelt infot, mille pinnalt selgitada, kuhu noor mees liikuda võis ja kas ta on ehk kellegi juurest peavarju otsinud.

«Laekunud on ka mõned vihjed, justkui oleks Deini nähtud Rahinge ja Nõo kandis, kuid paraku pole need infokillud piirkonna kontrollimisel kinnitust leidnud. Töö tarviliku info kogumiseks ja mehe leidmiseks jätkub,» kinnitas piirkonnapolitseinik.

Politseinik palub taas kõigil inimestel olla tähelepanelik ja kui märkavad Deiniga sarnanevat meest kuskil liikumas, sellest politseile teada anda.

Dein on 190 sentimeetrit pikk, kõhna kehaehituse, lühikeste juuste ja kiilaneva pealaega. Teada on, et jalas on tal teksased ja sandaalid ning seljas tume T-särk. Kaasas on tal must seljakott ning käel kannab nutikella.

Viimati nähti meest väidetavalt 23. juuni õhtul Nõo Konsumi lähistel, kuid sest ajast on teadmata, kuhu ta edasi liikuda võis.

Kel on infot mehe võimalikust asukohast või on teda kuskil liikumas näinud, palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles