Politsei tabas Pühajärve ümbrusest mitmeid joobes autojuhte

Tartu Postimees
Copy
Politsei tabas nädalavahetusel autoroolist mitmeid purjus juhte, enamus neist Pühajärve ümbrusest. Parklas on autod, mille juhid on autoroolist eemaldatud.
Politsei tabas nädalavahetusel autoroolist mitmeid purjus juhte, enamus neist Pühajärve ümbrusest. Parklas on autod, mille juhid on autoroolist eemaldatud. Foto: Jürgen Puistaja / Kanal 2

Politsei kontrollis eile üle Eesti autojuhtide kainust. Kuna Lõuna-Eesti üks suurimaid jaanipidusid toimus Pühajärvel, siis oli politsei ka seal roolikeerajaid kontrollimas. 

Kokku tabati eilse päeva vältel Lõuna-Eestis 43 joobes juhti, neist enamik Pühajärve ümbruses politseioperatsiooni käigus.

Pühapäevasel puhumisaktsioonil, kus kontrolliti 2500 autojuhti, tabas politsei Lõuna-Eesti teedel sõidukeid juhtimast 16 purjus roolikeerajat.

Reedest tänaseni kontrollisid Tartu jaoskonna politseinikud ühtekokku 5021 roolikeerajat ning avastasid, et 62 neist olid rooli istunud alkoholi tarvitanuna. Möödunud päevil juhtimiselt kõrvaldatud sohvritest seitse õnnestus tabada kaasliiklejate abil.

Enamik juhte olid n-ö jääknähtudega ja nad arvasid rooli istudes, et on juba kained. Oli ka neid juhte, kes palusid politseinikelt võimalust oma kainust kontrollida veel enne sõitma hakkamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles