Kimbatuses Go Bus meelitas bussijuhte tublisti kosuva palgaga

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Go Busi Lõuna piirkonna juht Kalle Saviste Tartu uute linnaliinibusside taustal. Go Bus otsib endiselt bussijuhte ning oodatud on kõik, kellel vastav kvalifikatsioon taskus.
Go Busi Lõuna piirkonna juht Kalle Saviste Tartu uute linnaliinibusside taustal. Go Bus otsib endiselt bussijuhte ning oodatud on kõik, kellel vastav kvalifikatsioon taskus. Foto: Margus Ansu

Juuli esimesel päeval hakkavad Tartus inimesi vedama uhiuued Go Busi liinibussid. Praeguse vedaja Sebe leping lõpeb. Veel mõni aeg tagasi oli Go Busi mure suur, sest bussijuhte on vähe. Go Busi Lõuna-Eesti piirkonnajuht Kalle Saviste kinnitas, et praeguseks on bussijuhte piisavalt, et 1. juulil tööd alustada.

Go Busi juhataja Andrei Mändla sõnul on tööjõupuudus suur ning seega on ettevõte valmis Tartu linnaliinidel tööd pakkuma kõigile, kel on bussijuhi kutsekvalifikatsioon ja soov lisa teenida ka osalise tööajaga. Selleks, et motiveerida bussijuhte Tartu linnaliinidele tööle tulema, tõstis Go Busi juhatus palka aasta varem. «Kaugemalt tulijatele pakume ettevõtte kulul majutust Tartus. Suvel plaanime alustada bussijuhtide koolituskursust, loodame, et selle vastu on suurt huvi,» lisas Mändla.

Järsk palgatõus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles