Katkine registreerimisleht jättis osa lapsi ebaõiglaselt töömaleva kohata (2)

Copy
Töömalevatesse on igal aastal olnud rohkem tahtjaid, kui pakutavaid kohti. Neil noortel läks eelmisel aastal õnneks ja muu hulgas said nad ülesande puhastada lauluväljaku kõnniteid.
Töömalevatesse on igal aastal olnud rohkem tahtjaid, kui pakutavaid kohti. Neil noortel läks eelmisel aastal õnneks ja muu hulgas said nad ülesande puhastada lauluväljaku kõnniteid. Foto: Tartu Noorsootöö Keskus

Sel laupäeval saab avalöögi Tartu noorte seas väga populaarne töömalev. Paljud malevakohast ilma jäänud laste vanemad tunnevad end aga petetuna, sest registreerimisandmete kadumise tõttu muudeti neile teatamata kohtade jagamise süsteemi.

Tartus on alati soovinud malevasse asuda rohkem lapsi, kui on tööandjatel kohti pakkuda. Sel aastal oli välja pakutud 203 kohta, huvilisi aga oli 400. Seetõttu olid paljud lapsevanemad täpselt välja hõigatud registreerimise hetkel ehk 6. mail kell 16 arvuti taga, et esimeste seas oma laps ära registreerida. Nii tegi ka tartlanna Kersti Kinks. Et lastel oli malevasse mineku soov tuline, jättis ta sel päeval koguni tööle minemata.

Andmed kadusid

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles