Nädalavahetus toob Tartusse TV 10 olümpiastardi finaalvõistlused ja olümpia perepäeva

Tartu Postimees
Copy
Fotomeenutus TV 10 olümpiastarti mulluselt finaalvõistluselt.
Fotomeenutus TV 10 olümpiastarti mulluselt finaalvõistluselt. Foto: Urmas Luik

Eeloleval nädalavahetusel toimub Tamme staadionil 18-aastase vaheaja järel TV 10 Olümpiastardi finaalvõistlus. Laupäeval korraldatakse selle raames ka kogupereüritus olümpia perepäev.

15. juunil tähistatakse ülemaailmselt rahvusvahelist olümpiapäeva. Tamme staadionil on sel puhul koos 10 Olümpiastardi finaaletapiga perepäev, kuhu oodatakse osalema igas vanuses tartlasi ning pakutakse mitmesugused sportlikke tegevusi.

Olümpia perepäeva ideega tuli välja TV 10 Olümpiastardi finaali võõrustav Tamme kool. Sellega tehakse kooli läheneva 100 aasta juubeli eel kingitus kõikidele sportlikele linlastele. Perepäeval saab osavust proovida BMXi ratta põnevusrajal ning uudistada suusahüppeid, proovida sõudmist, laskmist, vehklemise reaktsioonikiirust, tasakaalulindil harjutusi, tänavatantsu ja palju muud põnevat.

Kohal on ka Tartu ülikooli liikumislabor ning Eesti spordi- ja olümpiamuuseum. Võimalus on oma silmaga näha olümpiamedaleid ja ehtsat olümpiatõrvikut ning kohtuda mitmete olümpiasportlastega. Avatud on sporditurg.

Perepäeva tegevused algavad Tamme staadionil 15. juunil kell 10.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles