/nginx/o/2019/06/03/12227164t1h75e6.jpg)
Tulevikus koondub kogu Eesti majandus Tallinna ja muu Eesti kängub, tahate saada järjele, tulge Tallinna, on soovitanud ettevõtja ja poliitik Jüri Mõis. Paljud ongi seda kuulda võtnud ning kõiketeadjad valgekraed räägivad, et maal elavad nüüd ainult joodikud ja pensionärid.
Terje Rudissaar on koos abikaasa Aivar Rudissaarega endale selle võimaluse ise loonud, nende perefirma Tootsteele OÜ teeb 24 aastat Palamusel kauplusega ühe katuse all olevates ruumides pagari- ja kulinaariatooteid, valmistab kaasaviimiseks peo- ja peielauatoite ning katab soovijatele laua.
Peamine ongi kulinaaria: Tootsteele kokad Svetlana Arukase ja Evi Kask vaaritavad näiteks sülti, mitut sorti pasteeti ja rulaadi, teevad äädikamarinaadis šašlõkki, punases ja valges marinaadis kala, küpsetavad šnitslit ning vorbivad lihapalle ja kotlette.