Tartu majapõlengus sai kaks inimest raskeid põletushaavu

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Supilinnas Tähtvere tänaval põlenud elumaja.
Supilinnas Tähtvere tänaval põlenud elumaja. Foto: Kristjan Teedema

Täna öösel süttis Tartus Tähtvere tänaval elumaja, põlengus sai viga neli inimest, kellest kaks said raskeid põletushaavu.

Täna kell 2.29 teatati häirekeskusele tulekahjust Tartus Tähtvere tänaval asuvas elumajas, teatas siseministeerium. Päästemeeskondade saabudes põles kahekorruselise puidust elumaja teisel korrusel koridor.

Tulekahju tagajärjel said kannatada neli inimest, kellest 45-aastane naine ja 52-aastane mees said tõsisemaid põletushaavu. Mees ja naine ronisid katuseakna kaudu katusele, päästjad tõid nad alla redeli abil. 16-aastane neiu ja 3-aastane tütarlaps said kergemaid vigastusi. Veel kaks majas viibinud inimest pääsesid põlengust tervetena.

Kiirabi toimetas neli kannatanut haiglasse.

Tulekahju kustutati lõplikult kella 3.34 ajaks. Majas puudusid suitsuandurid, mis oleksid tulekahjust varakult teada andnud. Tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles