Veeriku Selveri parkla muutus halva üllatusena tasuliseks

Kristel Kaljuvee
, tegevtoimetaja
Copy
Esimeseks kaheks tunniks on parkimine tasuta, hiljem tuleb maksta mobiiliga. Automaati Veeriku keskuse parklas ei ole.
Esimeseks kaheks tunniks on parkimine tasuta, hiljem tuleb maksta mobiiliga. Automaati Veeriku keskuse parklas ei ole. Foto: Sille Annuk

Kuigi Veeriku Selveri parklasse sissesõidul ja kaupluse ustel on juba üle kuu aja näha tasulisest parkimisest teatavaid silte, tuleb see nii mõnelegi poelisele ootamatult. Esimesed kaks parkimistundi on tasuta, kuid see ei kehti, kui ununeb välja panna parkimiskell või parkida telefoniga. Nii võib kauplusest naasjat oodata auto tuuleklaasi ja kojamehe vahel halb üllatus. Seda ongi juba juhtunud.

Veeriku kandi elanik Rene Rõuk on üks neist, kellele uus parkimiskorraldus alles trahvikviitungiga teatavaks sai. «Selveri avamisest saati on see minu kodupood, vähemalt korra päevas satun sinna ikka,» rääkis Rõuk. Möödunud nädalal, kui ta poest välja tuli, oligi tal kojamehe alla trahvikviitung sätitud. «Ma olin poes kõige rohkem kümme minutit, läksin iseteenindusest läbi, kui välja tulin, kollane lipik juba ootas,» selgitas Rõuk.

Veeriku Selveri parklas korraldab parkimist Europark ning Rõugu esimese trahvi suurus oli 15 eurot. «Ei mingit hoiatust ega midagi, 15 eurot on paljudele suur raha,» oli sage poeklient pahane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles