Elanikud on kärsahaisu pärast marus, tehas röstib rahumeeli ube edasi

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Ropka linnaosa ja tööstuspiirkonna piiril elavad Sillar Virunurm (vasakult) Anu ja Alar Loigu, Helena Kukk ja Valeri Lauk on veendunud, et röstimistehase korsten levitab lõhna, mis on ebameeldiv ja segab igapäevaelu.
Ropka linnaosa ja tööstuspiirkonna piiril elavad Sillar Virunurm (vasakult) Anu ja Alar Loigu, Helena Kukk ja Valeri Lauk on veendunud, et röstimistehase korsten levitab lõhna, mis on ebameeldiv ja segab igapäevaelu. Foto: Kristjan Teedema

Juba tänavu talvel lubas kohviube röstiv ettevõte Bestbeans, et kolib kevade hakul oma tootmise Ropkast Vahi tööstusparki. Põhjuse selleks andsid Ääsi ja Sepikoja tänava rahulolematud elanikud, kes kaebasid piirkonnas leviva tugeva ja ebameeldiva kõrbehaisu üle. Samuti olevat ettevõte vajanud suuremaid tootmisruume.

Nüüd koputab suvi uksele, kuid Ringtee 6b asuva tootmishoone korstnast väljub endiselt valget suitsu ja kolimisest pole ei kippu ega kõppu.

Vaibunud pole ka elanike rahulolematus, alates 2018. aasta 18. detsembrist on keskkonnainspektsiooni valvetelefonile esitatud koguni 34 kaebust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles