Tartus selgusid tudengite sulgpallimeistrid

Tartu Postimees
Copy
Segapaarismängu võitsid TÜ tudengid Mikk Õunmaa ja Kati-Kreet Marran, hõbeda said Marcus Lõo ja Helina Rüütel (TÜ) ning pronksi Kaspar Suvi (TJHK) ja Eliise Joanna Kikas (TalTech).
Segapaarismängu võitsid TÜ tudengid Mikk Õunmaa ja Kati-Kreet Marran, hõbeda said Marcus Lõo ja Helina Rüütel (TÜ) ning pronksi Kaspar Suvi (TJHK) ja Eliise Joanna Kikas (TalTech). Foto: TÜASK

Läinud laupäeval selgusid Tartus Annelinna spordimajas tänavused Eesti üliõpilaste meistrid sulgpallis.

Meesüksikmängus võitis esikoha Marcus Lõo (Tartu ülikool), teiseks jäi Artur Ajupov (Miina Härma gümnaasium) ja kolmanda koha võitis Mihkel Talts (TÜ).

Naisüksikmängu võitis Karina Kapanen (Tartu Tamme gümnaasium), teise kohaga pidi leppima Hannaliina Piho (TÜ). Kolmanda koha võitles välja Arabella Kiting (tervishoiukõrgkool).

Meespaarismängus võitsid esikoha Tartu ülikooli tudengid Mihkel Talts ja Mikk Õunmaa, teise koha saavutasid gümnasistid Andreas Eskor (Hugo Treffneri gümnaasium) ja Henry Pihlik (Kristjan Jaak Petersoni gümnaasium). Kolmanda koha võitsid Taavet Kure-Pohhomov (TalTech) ja Kaspar Suvi (Tartu kutsehariduskeskus).

Naispaarismängus võitsid esikoha Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel (TÜ), teise koha said Hannaliina Piho (TÜ) ja Sale-Liis Teesalu (THK) ning kolmanda Helen Kaarjärv (TÜ) ja Eliise Joanna Kikas (TalTech).

Segapaarismängu meistriteks krooniti Mikk Õunmaa ja Kati-Kreet Marran (TÜ), hõbemedali said kaela Marcus Lõo ja Helina Rüütel (TÜ) ning pronksi teenisid Kaspar Suvi (TJHK) ja Eliise Joanna Kikas (TalTech).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles