Jooksuhuvilised lapsed vallutavad nädalavahetusel Tartu

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikesed jooksuhuvilised möödunud aasta linnamaratonil.
Väikesed jooksuhuvilised möödunud aasta linnamaratonil. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Laupäeval leiavad Tartus Tähtvere spordipargis aset 37. Tartu maastikumaratoni lasteüritused. Osalema oodatakse ligi 4000 last. Eelregistreerimine avati 6. mail ning osavõtt on kõikidele lastele tasuta.

Ka seekord on lasteüritused vahetult enne emadepäeva ning oodatakse hulganisti peresid alustama pidulikku nädalavahetust sportlikult ja veetma ühiselt aega.

Laupäevastel lasteüritustel on lisaks jooksule võimalik trallida Lõunakeskuse batuudil ning maiustada Balbiino jäätistega. Kohal on ka Sportlandi müügitelk ja lastefondi telk koos meisterdamisnurgaga. Sel aastal on kohal ka Eesti Rahva Muuseum oma tegelustelgiga, kus meisterdatakse käepaelu ja rahvariidest nukke ning tutvustatakse muuseumi võimalusi.

Esimene lasteürituste start antakse laupäeval kell 11 pisematele spordisõpradele tillujooksu 400-meetrisel distantsil. Lisaks on võimalik valida 850-meetrine ring. Veidi vanemad lapsed saavad end proovile panna minimaratoni kahekilomeetrisel distantsil. Lastejooksud on ka pühapäeval Otepääl ja Elvas.

Registreerimine lasteüritustele on internetis avatud esmaspäevast kuni neljapäeval kella 17ni. Registreeruda saab ka 10. mail Heateojooksu toimumiskohas Tähtvere spordipargis kell 17–20. Sealtsamast saavad eelregistreerunud soovi korral juba ka numbri kätte. Lisaks on võimalik end kirja panna stardipaikades alates üks tund enne esimese lastedistantsi starti. Otepää ja Elva lastejooksule saab registreeruda ainult stardipaigas.

Kõik lapsed saavad jooksu lõpetades medali, millega kaasnevad mitmesugused soodustused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles